Μορφου Εμβολιο / O Morfoy Neofytos E3hgei Giati Den 8a Kanei To Embolio Aggeliaforos / Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της.

Μορφου Εμβολιο / O Morfoy Neofytos E3hgei Giati Den 8a Kanei To Embolio Aggeliaforos / Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της.. «τὸ ἐμβόλιο εἶναι ἀπάτη»… ὁ ἅγιος παΐσιος εἶπε γιὰ τὸν γέροντα παρθένιο, τὸν νῦν ἡγούμενο τῆς ἱερᾶς μονῆς ἁγίου παύλου, ἁγίου ὄρους: Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Ὁλοκληρώθηκαν μὲ τὴ βοήθεια καὶ τὴ χάρη τοῦ θεοῦ οἱ νηστεῖες καὶ οἱ παρακλήσεις πρὸς τὴν ὑπεραγία θεοτόκο. « δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο: Ψυχραιμία… το δελτίο τύπου της pfizer δεν είναι επιστημονική ανακοίνωση και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το εμβόλιο.

Ελληνικής και τουρκικής καταγωγής οι επικεφαλής των. Ψυχραιμία… το δελτίο τύπου της pfizer δεν είναι επιστημονική ανακοίνωση και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το εμβόλιο. Μιλαει για ανθρωπουσ μεταλλαγμενουσ οπωσ οι ντοματεσ! Όπως είπε ο ίδιος, «ο μόρφου νεόφυτος δεν θα κάνει το εμβόλιο. Για 'νέα τάξη πραγμάτων' κάνει λόγο ο μητροπολίτης μόρφου και ξεκαθαρίζει πως οι εκκλησίες της περιφέρειάς του δεν θα κλείσουν ούτε θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός πιστών μέσα σε αυτές.

Me Koronoio O Arnhths Kai Anemboliastos Mhtropoliths Morfoy Oyte Twra 8a Kanei To Embolio
Me Koronoio O Arnhths Kai Anemboliastos Mhtropoliths Morfoy Oyte Twra 8a Kanei To Embolio from www.newsit.gr
Εκ της ιερά μητροπόλεως μόρφου. Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού διέψευσε ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, με μία οργισμένη ανακοίνωση. Ελληνικής και τουρκικής καταγωγής οι επικεφαλής των. «τὸ ἐμβόλιο εἶναι ἀπάτη»… ὁ ἅγιος παΐσιος εἶπε γιὰ τὸν γέροντα παρθένιο, τὸν νῦν ἡγούμενο τῆς ἱερᾶς μονῆς ἁγίου παύλου, ἁγίου ὄρους: Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, συνδέοντάς το με τις μεταλλαγμένες ντομάτες. Αποφάσισα να μην εµβολιαστώ για τονκορωνοϊό για τους εξής λόγους 1. Ποιοι δεν πρέπει να το κάνουν. Ψυχραιμία… το δελτίο τύπου της pfizer δεν είναι επιστημονική ανακοίνωση και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το εμβόλιο.

Ψυχραιμία… το δελτίο τύπου της pfizer δεν είναι επιστημονική ανακοίνωση και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το εμβόλιο.

« δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο: Ελληνοτουρκική επιτυχία το νέο εμβόλιο κορωνοϊού. Ειδήσεις και news από τις μητροπόλεις, αρχιεπισκοπές, πατριαρχεία, ενορίες, αγιο ορος, εορτολόγιο, γιορτή σήμερα. Ο άγιος μόρφου δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με άλλα σημεία των καιρών, που έχουν να κάνουν (πάντα) με τα σκοτεινά, υποχθόνια σχέδια της «άθεης ευρώπης» που έχει ως πρωταρχικό στόχο της να εκμαυλίσει τα ήθη μας… Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. Μορφου:ακουστε τι βαζουν μεσα στα εμβολια που μασ κανουν.θα φριξετε!!! Μετά το ηνωμένο βασίλειο και τον καναδά, οι ηπα είναι η επόμενη χώρα στην οποία ξεκίνησε ο εμβολιασμός με το εμβόλιο bnt162b2 των pfizer. Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της νέας. Αποφάσισα να μην εµβολιαστώ για τονκορωνοϊό για τους εξής λόγους 1. «τὸ ἐμβόλιο εἶναι ἀπάτη»… ὁ ἅγιος παΐσιος εἶπε γιὰ τὸν γέροντα παρθένιο, τὸν νῦν ἡγούμενο τῆς ἱερᾶς μονῆς ἁγίου παύλου, ἁγίου ὄρους: Η ορθοδοξια ,ο ρολοσ τησ εκκλησιασ ,ο κορονοιοσ ,το εμβολιο και η ντπ εκκλησια. Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Ο μητροπολίτης ρωτήθηκε για το εμβόλιο.

Βόμβα του μητροπολίτη μόρφου κ.κ. Παϊσίου για το εμβολιο που θα γίνεται μαζί με το σφραγισμα! Για καλλιέργεια φόβου από τους ανθρώπους της «νέας τάξης πραγμάτων» έκανε λόγο ο μητροπολίτης μόρφου, σε ομιλία ενώπιον πιστών στο χωριό μένοικο. Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της. Μιλαει για ανθρωπουσ μεταλλαγμενουσ οπωσ οι ντοματεσ!

O Mhtropoliths Morfoy Neofytos Gia Ton Emboliasmo Youtube
O Mhtropoliths Morfoy Neofytos Gia Ton Emboliasmo Youtube from i.ytimg.com
Ποιοι δεν πρέπει να το κάνουν. Είµαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. Ελληνοτουρκική επιτυχία το νέο εμβόλιο κορωνοϊού. Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της. Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Αντιστασιακη #ανακοινωση τησ ιερασ μητροπολεωσ Μετά το ηνωμένο βασίλειο και τον καναδά, οι ηπα είναι η επόμενη χώρα στην οποία ξεκίνησε ο εμβολιασμός με το εμβόλιο bnt162b2 των pfizer.

Ελληνοτουρκική επιτυχία το νέο εμβόλιο κορωνοϊού.

Μιλαει για ανθρωπουσ μεταλλαγμενουσ οπωσ οι ντοματεσ! Αντιστασιακη #ανακοινωση τησ ιερασ μητροπολεωσ Εσείς τι θα κάνετε, ο θεός να σας φωτίσει. Θα ανατριχιασετε με την προφητεια… σοκαριστικη αποκαλυψη απο χαρισματικο γεροντα!!!»θα σκοτωσουν τον ερντογαν!!!κι οταν τον σκοτωσουν μεσα σε ενα μηνα να περιμενεισ πολεμο. «μετά τις εκλογές να είστε έτοιμοι.» ο άγιος παΐσιος με τις προφητείες του, είχε κάνει προβλέψεις σχεδόν για όλα όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια.αναφερόμενος στην πολιτική αστάθεια και την. Ποιοι δεν πρέπει να το κάνουν. Ἂς συνεχίσουμε, ὅσοι θέλουν καὶ μποροῦν, νὰ ζητοῦμε τὶς σωστικὲς πρεσβεῖες της γιὰ τὰ δεινὰ. Μητροπολιτησ μορφου νεοφυτοσ εκ βαθεων 06/06/2020 by 24 ωρεσ 120,016 views 130:24 μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος: Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (pfizer, moderna, astrazeneca, johnson andjohnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης μόρφου νεόφυτος, συνδέοντάς το με τις μεταλλαγμένες ντομάτες. Ο άγιος μόρφου δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με άλλα σημεία των καιρών, που έχουν να κάνουν (πάντα) με τα σκοτεινά, υποχθόνια σχέδια της «άθεης ευρώπης» που έχει ως πρωταρχικό στόχο της να εκμαυλίσει τα ήθη μας… Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. « δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο:

«ἡ φθαρμένη πίστη τῆς γενιᾶς μας…» (2.12.2020) by ομιλιεσ μητροπολιτου μορφου 359,674 views Ποιοι δεν πρέπει να το κάνουν. «τὸ ἐμβόλιο εἶναι ἀπάτη»… ὁ ἅγιος παΐσιος εἶπε γιὰ τὸν γέροντα παρθένιο, τὸν νῦν ἡγούμενο τῆς ἱερᾶς μονῆς ἁγίου παύλου, ἁγίου ὄρους: Νεόφυτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 δεκεμβρίου 2020 στον ιερό ναό αγίων κυπριανού & ιουστίνης για το εμβολιο. Εσείς τι θα κάνετε, ο θεός να σας φωτίσει.

Morfoy Neofytos Ti Krybei Mesa To Embolio
Morfoy Neofytos Ti Krybei Mesa To Embolio from 1.bp.blogspot.com
Ελληνικής και τουρκικής καταγωγής οι επικεφαλής των. Αντιστασιακη #ανακοινωση τησ ιερασ μητροπολεωσ Ἂς συνεχίσουμε, ὅσοι θέλουν καὶ μποροῦν, νὰ ζητοῦμε τὶς σωστικὲς πρεσβεῖες της γιὰ τὰ δεινὰ. Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της. Ειδήσεις και news από τις μητροπόλεις, αρχιεπισκοπές, πατριαρχεία, ενορίες, αγιο ορος, εορτολόγιο, γιορτή σήμερα. «ἡ φθαρμένη πίστη τῆς γενιᾶς μας…» (2.12.2020) by ομιλιεσ μητροπολιτου μορφου 359,674 views Για καλλιέργεια φόβου από τους ανθρώπους της «νέας τάξης πραγμάτων» έκανε λόγο ο μητροπολίτης μόρφου, σε ομιλία ενώπιον πιστών στο χωριό μένοικο. Παϊσίου για το εμβολιο που θα γίνεται μαζί με το σφραγισμα!

Αντιστασιακη #ανακοινωση τησ ιερασ μητροπολεωσ

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού διέψευσε ο μητροπολίτης μόρφου, νεόφυτος, με μία οργισμένη ανακοίνωση. Τι λέει για τα εμβόλια. Ἂς κρατήσουμε ὅμως τὸ βλέμμα μας στραμμένο στὴ χάρη της. Απόσπασμα από την πνευματική σύναξη διαλόγου με τον μητροπολίτη μόρφου κ. 402 views uploaded half a year ago december 30th 2020. « δεν θα βαλω εμβολιο » βιντεο: Ο μητροπολίτης ρωτήθηκε για το εμβόλιο. Ποιοι δεν πρέπει να το κάνουν. Ελληνοτουρκική επιτυχία το νέο εμβόλιο κορωνοϊού. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο μητροπολίτης. «ἡ φθαρμένη πίστη τῆς γενιᾶς μας…» (2.12.2020) by ομιλιεσ μητροπολιτου μορφου 359,674 views Μορφου:ακουστε τι βαζουν μεσα στα εμβολια που μασ κανουν.θα φριξετε!!! Θα σκοτώσουν τον ερντογάν και μετά…!

Για καλλιέργεια φόβου από τους ανθρώπους της «νέας τάξης πραγμάτων» έκανε λόγο ο μητροπολίτης μόρφου, σε ομιλία ενώπιον πιστών στο χωριό μένοικο μορφου. Ο μητροπολίτης ρωτήθηκε για το εμβόλιο.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama